10 oktober 2021
15:30

IF Brommapojkarna 13

Referat: Bollstanäs SK Gul - IF Brommapojkarna 13

En av våra mest komfortabla matcher i svår serie. Vi har på sistone haft lite ont om både målvakter och försvarare, men i dag fick vi låna några från andra BP-lag; Julius Ålander, Maxi Caspolin och Gustav Ingemansson Hall. Redan efter fem minuter får vi en hörna som Max slår från vänster och där Maxi sätter den i mål. Fyra minuter senare får vi en exakt repris; hörna och mål. Samma personer involverade.

Matchen är ganska jämn, men vi känner oss aldrig särskilt hotade. Till skillnad från i går har vi etablerat ett eget spel. Bollstanäs har många som är stora och starka, men vi har kvickheten och spelet. Tio minuter in i andra perioden får vi en straff som inte går in, men Adrian är vaken på returen. Strax innan paus tacklas August tufft bakifrån och det är ny straff, den här gången tar Adrian den lika bra själv och placerar den säkert i mål.

Fyramålsledning inför sista perioden. Dagens snyggaste mål kommer från en fin passningskombination och där Milo drar med sig en spelare som öppnar för en vacker djupledspassning från Adrian till Sam och det står 0-5. Skönt med en vinst, men också läckert att hålla nollan.